Favorită eliminată în turul doi la Roland Garros

Spread the love

Daria Kasatkina a fost eliminată în turul doi la Roland Garros, după ce a fost învinsă în două seturi de Peyton Stearns, scor 7-5, 6-2.

>> „Cea mai curajoasă jucătoare de tenis” spune în ce condiții s-ar putea întoarce în Rusia, țară în care este considerată trădătoare >> Irina Begu, calificare în turul trei la Roland Garros – A eliminat ocupanta locului 29 WTA Daria Kasatkina a ratat șansa de a se califica în turul trei la Roland Garros.

Cap de serie numărul zece pe zgura de la Paris, rusoaica cedat în două seturi disputa contra americancei Peyton Stearns (62 WTA), la capătul unui meci ce a durat o oră și 28 de minute.

A fost prima victorie obținută de Peyton Stearns în duelurile direct cu Daria Kasatkina, care a avut câștig de cauză în precedentele trei întâlniri.

În turul trei, Peyton Stearns va întâlni câștigătoarea duelului dintre Victoria Azarenka (21 WTA) și Mirra Andreeva (38 WTA).

Grand Slamul de la Roland Garros are loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

>> Una dintre cele mai în formă jucătoare din circuitul WTA, eliminată în turul doi la Roland Garros de locul 125 mondial >> Câștigătoare de Grand Slam, eliminată în turul doi la Roland Garros >> CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS Înfrângerea care ar putea reprezenta renașterea unei multiple campioane de Grand Slam

Lasă un răspuns