Dinamo s-a despărțit de șase jucători după ce a evitat retrogradarea

Spread the love

Dinamo va juca și în sezonul următor în SuperLiga României, băieții lui Zeljko Kopic reușind să învingă Csikszereda la baraj, cu scorul de 2-0 la general.

La câteva zile distanță, câinii s-au despărțit de șase jucători.

>> Fotbalistul care a jucat 108 minute la FCSB a semnat cu Universitatea Cluj Dinamo va continua și în sezonul următor în SuperLiga României, însă suporterii sunt în continuare nemulțumiți și au cerut plecări în masă de la echipă.

Deși au câștigat manșa tur a barajul cu Csikszereda, scor 2-0, dinamoviștii au tremurat serios în returul contra ciucanilor, fiind dominați serios de formația din liga secundă a României.

La câteva zile distanță de la meciul care le-a asigurat menținerea în primul eșalon al fotbalului românesc, Dinamo a anunțat despărțirea de șase jucători.

„MULȚUMIM! Dinamo este emoție, Dinamo înseamnă bucurie, Dinamo reprezintă, pentru fiecare dintre noi, o călătorie în alb și roșu spre elită.

Mersul fotbalului are însă și altfel de clipe, de încheiere a raporturilor contractuale, de mulțumiri publice.

Această călătorie a ajuns la capăt pentru o parte dintre componenții echipei noastre, aflați la final de contract cu Dinamo.

Din Academie, de două sezoane, un campionat sau o jumătate de an, fiecare dintre ei a încercat să ridice nivelul echipei.

Unii au reușit, alții, nu.

Nu ne rămâne decât să le mulțumim că au îmbrăcat, cu mândrie, tricoul lui Dinamo și să le urăm mult succes în carieră! 7 Gonçalo Gregório 41 jocuri / 8 goluri 10 Daniel Iglesias 67 jocuri / 6 goluri 18 Domagoj Pavičić 20 jocuri / 1 gol 27 Ricardo Grigore 113 jocuri / 7 goluri 30 Neluț Roșu 60 jocuri / 1 gol 32 Edgar Ié 5 jocuriMulțumim, în ordinea numerelor de tricou Dinamo, Gonçalo Gregório, Daniel Iglesias, Domagoj Pavičić, Ricardo Grigore, Neluț Roșu și Edgar Ié!” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

A post shared by Dinamo 1948 București (@dinamobucurestiofficial)>> Universitatea Craiova, primul transfer după calificarea în preliminariile Conference League >> Rapid a anunțat plecarea unui fost fotbalist de națională

Lasă un răspuns