CIAO, Franky! Franco Morbidelli, în curând în România cu ocazia unui parteneriat nou

Spread the love

200 de starturi în campionate MotoGP sau Moto2, 11 titluri câștigate și zeci de podiumuri, cu asta se laudă simpaticul italian Franco Morbidelli, pilot de curse de motociclism de renume mondial.

El dezvăluie acum cel mai nou parteneriat dedicat performanței, devenind ambasador oficial OMV MaxxMotion Performance Fuels!Colaborarea începută în primăvara anului 2024 mizează pe o sinergie între angajamentul OMV față de inovație și cursa neobosită către succes și dezvoltare a pilotului Franco Morbidelli.

Miza importantă a noului parteneriat, într-un an care se anunță a fi incendiar la MotoGPNăscut în Roma dintr-o mamă braziliancă și un tată italian, Franco Morbidelli se poate mândri cu o moștenire genetică deosebită, predestinată pentru succes, care aduce ce este mai bun din două țări care au dat deja multe dintre legendele globale ale sportului.

El s-a evidențiat în ultimii ani printr-o ambiție de neclintit, tenacitate, spirit pozitiv și abilități tehnice impresionante în toate competițiile de motociclism.

Trecerea de la Yamaha la Ducati marchează o schimbare majoră, Franky fiind noul pilot al echipei Prima Pramac Ducati Racing.

OMV se preocupă în permanență să depășească limitele inovației, oferind produse și servicii de neegalat clienților din întreaga regiune.

Astfel, alianța dintre OMV și Morbidelli subliniază un ethos comun definit de performanță, precizie și sustenabilitate.

Franco Morbidelli și OMV MaxxMotion merg înainte ca o singură echipăDe-a lungul anilor, OMV s-a consacrat ca un susținător ferm al sporturilor cu motor, atât în competițiile pe patru roți, cât și în cele pe două roți, colaborând cu personalități renumite din motorsport de pe fiecare piață.

OMV a infuzat dinamica sporturilor cu motor în activitatea sa și în demersurile către noi performanțe, de la dezvoltarea produselor, până la implicarea comunităților.

Ce urmează mai departe pentru fanii motorsportului din RomâniaÎn perioada următoare, Franco Morbidelli va sosi în România, oferind pasionaților de motorsport șansa de a-l întâlni și de a împărtăși pasiunea lor comună.

Pe tot parcursul anului, Franco va purta logo-ul OMV MaxxMotion pe echipamentul său de curse, un simbol al călătoriei comune spre excelență.

Campionatul MotoGP atrage un mare interes global, datorită vitezei, tehnologiei avansate, a sponsorilor de renume, dar mai ales grație talentului extraordinar al piloților care concurează.

Calendarul oficial al curselor poate fi consultat pe www.

motogp.

com, iar mai multe noutăți despre viitoarele activități ale marelui sportiv în România vor fi anunțate curând pe pagina de Facebookvsau pe site-ul oficial www.

omv.

ro.

Articol susținut de OMV

Lasă un răspuns