Iga Swiatek, în turul trei la Roland Garros 2024 – Revenire incredibilă în setul decisiv

Spread the love

Iga Swiatek a obținut calificarea în turul trei la Roland Garros, după ce a învins-o în trei seturi pe Naomi Osaka, scor 7-6(1), 1-6, 7-5.

>> CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS Schimbările importante observate la ediția din 2024 de la Roland Garros Naomi Osaka (134 WTA) a fost pe punctul de a produce cea mai mare surpriză de până acum la Roland Garros.

Cvadrupla câștigătoare de Grand Slam a fost învinsă în turul al doilea de lidera WTA Iga Swiatek, în urma unui meci extraordinar făcut de tripla campioană de la Paris.

3-0 down5-2 downOne match point savedNEVER.

COUNT.

IGA.

OUT.

pic.

twitter.

com/AiuQ53B56MIga a câștigat primul set la tiebreak, însă Osaka a revenit excepțional în actul secund și a cedat un singur game în fața polonezei.

În setul al treilea, Naomi Osaka a început la fel bine, menținând un nivel de joc ridicat, având chiar un avantaj liniștitor, scorul arătând la un moment dat 5-2.

Aflată într-o formă fantastică, Iga Swiatek a arătat o stăpânire de sine și un psihic incredibil, iar poloneza a revenit fantastic, câștigând 5 gameuri la rând.

Aceasta a pus punct disputei la capătul a trei ore de joc.

A fost a treia întâlnire între Iga Swiatek și Naomi Osaka.

Bilanțul era de 1-1.

Acum, Iga conduce cu 2-1.

În turul al treilea, Swiatek va întâlni câștigătoarea duelului dintre Jana Fett (135 WTA) și Marie Bouzkova (42 WTA).

Grand Slamul de la Roland Garros are loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

>> Sorana Cîrstea și accidentarea care i-a oprit parcursul la Roland Garros: „Am vrut să abandonez, dar m-am gândit la Nadal”>> Roland Garros: Sorana Cîrstea, învinsă în runda inaugurală – Eliminare la tiebreak>> Simona Halep, fără șanse de a ajunge la Jocurile Olimpice de la Paris>> Debut în forță pentru a doua favorită la Roland Garros

Lasă un răspuns