Un adolescent din Cluj, printre victimele accidentului mortal din Bihor. 4 persoane și-au pierdut viața.

Spread the love

  Patru persoane au murit în urma unui accident rutier produs marţi dimineaţă pe DN 1, în localitatea Uileacu de Criş, judeţul Bihor.

Printre victimele accidentului mortal s-au numărat doi adolescenți, unul de 15 ani și celălalt de 17 ani, ambii fiind pasageri în autoturismul care a ajuns pe contrasens și s-a izbit de un TIR, au informat, marți după amiaza, reprezentanții Poliției Bihor, citate de ebihoreanul.

ro„În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați pasagerii din autoturismul implicat în accidentul rutier de pe D.

N.

1, din această dimineață, ca fiind un bărbat de 34 de ani, din comuna Almașu, județul Sălaj, un tânăr de 15 ani, din Huedin, județul Cluj și un altul de 17 ani, din comuna Almașu, județul Sălaj”, este precizarea transmisă de IPJ Bihor.

 „În dimineaţa zilei de marţi, 28 mai, pompierii militari bihoreni au intervenit pe DN 1, în localitatea Uileacu de Criş, la un grav accident rutier produs între un TIR şi un autoturism, soldat cu patru persoane decedate, din care trei bărbaţi şi un adolescent.

Sesizarea privind tragicul eveniment a fost primită prin Sistemul Unic de Urgenţă 112, în jurul orei 06,30, apelantul precizând faptul că şoferul autoturismului şi cei trei pasageri erau inconştienţi şi încarceraţi”, a informat ISU Bihor.

La faţa locului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” a mobilizat de urgenţă cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea şi Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea, cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială cu modul de descarcerare şi cu o ambulanţă SMURD tip B2, precum şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi două echipaje al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Ajunse la locul intervenţiei, echipajele de descarcerare au acţionat pentru evacuarea celor patru victime rămase captive în autoturism, iar echipajele medicale au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare.

„Din nefericire, în pofida eforturilor echipajelor, niciunul dintre cei patru ocupanţi ai autoturismului nu a mai putut fi salvat, medicii declarând decesul acestora”, a precizat ISU.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns