Roland Garros 2024: Elena Rybakina, în turul doi după un spectacol ofensiv

Spread the love

Elena Rybakina speră să-și îmbunătățească cea mai bună performanță de la Roland Garros, iar sportiva kazahă a avut nevoie de o oră și 14 minute pentru a obține calificarea în turul al doilea al Grand Slamului de la Paris.

>> CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS Bianca Andreescu, în căutarea gloriei din 2019 – Sportiva cu origini românești știe ce a pierdut „fără să-și dea seama”Campioană la Wimbledon 2023, Rybakina se află pentru a șasea oară la French Open, iar cel mai bun rezultat l-a obținut în 2021: sferturi de finală.

Elena (favorită 4 la Paris) a învins-o marți pe belgianca Greet Minnen (85 WTA), scor 6-2, 6-3.

Sportiva născută la Moscova a dictat ritmul pe întreaga durată a partidei și a căutat de fiecare dată loviturile câștigătoare: i-a ieșit de 36 de ori, dar a comis și 21 de erori neforțate (doar 7 în dreptul adversarei).

Elena Rybakina va juca în turul următor cu învingătoarea meciului dintre Arantxa Rus (50 WTA) și Angelique Kerber (232 WTA / fostă lideră mondială și triplă campioană de Grand Slam).

Grand Slamul de la Roland Garros are loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

>> Discursul lui Rafael Nadal după cea mai rapidă eliminare din carieră la Roland Garros – Planurile ibericuluiEmphatic from Elena 😤#RolandGarros pic.

twitter.

com/vfI36MYUdM

Lasă un răspuns