Debut în forță pentru a doua favorită la Roland Garros

Spread the love

Aryna Sabalenka a început perfect turneul de la Paris, iar în primul tur a trecut fără probleme de rusoaica Erika Andreeva (100 WTA) după doar două seturi, scor 6-1, 6-2.

>> Simona Halep, fără șanse de a ajunge la Jocurile Olimpice de la ParisDacă la Australian Open 2024 și-a trecut în palmares primul titlu de Grand Slam, Aryna Sabalenka a început în forță lupta pentru Roland Garros.

Belarusa a defilat în duelul cu Erika Andreeva din runda inaugurală, a reușit cinci breakuri și a cedat doar trei gameuri și a încheiat partida după doar o oră și nouă minute de joc.

Semifinalistă la Roland Garros în 2023, Aryna Sabalenka va avea o misiune ușoară și în turul al doilea, unde va întâlni câștigătoarea dintre Irene Burillo Escorihuela (302 WTA) și Moyuka Uchijima (83 WTA), ambele venite din calificări.

Sabalenka Soars ✈️The world No.

2 flies by Erika Andreeva 6-1, 6-2 in her opening round match.

#RolandGarros pic.

twitter.

com/CEMaLMY8lIGrand Slamul de la Roland Garros are loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

S-ar putea să te mai intereseze și:>> VIDEO Moment emoționant la Roland Garros 2024 – Una dintre cele mai dificile adversare ale Simonei Halep, despărțire în lacrimi de tenis>> CORESPONDENȚA DE LA PARIS Ploaia, inamic principal marți la Roland Garros – Multă lume nemulțumită: de la organizatori și până la fani>> CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS Bianca Andreescu, în căutarea gloriei din 2019 – Sportiva cu origini românești știe ce a pierdut „fără să-și dea seama” >> „Cea mai curajoasă jucătoare de tenis” spune în ce condiții s-ar putea întoarce în Rusia, țară în care este considerată trădătoare>> Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa formează din nou un cuplu și vor juca împreună la Roland Garros 2024

Lasă un răspuns