VIDEO Răzvan Marin rămâne în Serie A – Succes uriaș pentru echipa sa

Spread the love

Empoli și-a asigurat prezența în viitorul sezon de Serie A, după ce a reușit să se impună în ultima etapă în duelul cu AS Roma, scor 2-1.

Empoli a trăit periculos în ultima etapă a sezonului în Italia.

Formația unde evoluează și Răzvan Marin s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă, într-un meci disputat pe teren propriu în fața celor de la AS Roma.

Cu internaționalul român în primul 11, Empoli a deschis scorul în minutul 13 al partidei prin Matteo Cancellieri, iar oaspeții au reușit să egaleze 7 minute mai târziu prin Cristante.

Golul acestuia nu a fost validat din cauza unui ofsaid.

Totuși, Roma a restabilit în cele din urmă egalitatea în prelungirile primei reprize.

Venit liber de contract după despărțirea de Lyon, Aouar a punctat pentru echipa lui Daniele De Rossi, din pasa lui Angelino (min 45+1).

În a doua repriză, antrenorul gazdelor a făcut mai multe modificări, iar jcouo echipei a început să funcționeze mai bine, în ciuda faptului că Roma a avut în mare parte posesia.

Mai mult decât atât, în al treilea minut de prelungire, M’Baye Niang a declanșat sărbătoarea pe Stadio Carlo Castellani, cu golul de 2-1.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre Empoli și AS Roma: Cagliari – Fiorentina 2-3Genoa – Bologna 2-0Juventus – Monza 2-0AC Milan – Salernitana 3-3Atalanta – Torino 3-0Napoli – Lecce 0-0Frosinone – Udinese 0-1Empoli – AS Roma 2-1Verona – Inter 2-2Lazio – Sassuolo 1-1De știut: Un singur meci va mai avea loc în Serie A.

Pe 2 iunie, Atalanta și Fiorentina joacă restanța din etapa cu numărul 29.

1.

Inter 94p2.

AC Milan 75p3.

Juventus 71p4.

Atalanta 69p5.

Bologna 68p6.

AS Roma 63p7.

Lazio 61p8.

Fiorentina 57p.

.

.

18.

Frosinone 35p19.

Sassuolo 30p20.

Salernitana 17p.

Lasă un răspuns