VIDEO LaLiga: Barcelona, victorie la ultimul meci cu Xavi pe bancă – Rezultatele ultimei runde

Spread the love

Barcelona a obținut o victorie în ultima etapă a sezonului din LaLiga, reușind să se impună cu scorul de 2-1 în duelul cu FC Sevilla, la ultimul meci cu Xavi pe bancă.

>> Ianis Hagi, titular în ultimul meci jucat la Deportivo Alaves – Nota primită de jucătorul român >> Scrisoarea lui Xavi Hernandez pentru suporterii Barcelonei Barcelona a jucat duminică ultimul meci al acestui sezon de LaLiga, dar și ultimul cu spaniolul Xavi pe bancă.

Gruparea catalană s-a deplasat pe terenul celor de la Sevilla în etapa cu numărul 38, iar Robert Lewandowski a deschis după 15 minute de joc, din pasa lui Cancelo.

Avantajul Barcelonei a rezistat doar 16 minute.

Marocanul Youssef En Nesyri a marcat din pasa lui Soumare și a încheiat sezonul cu 16 reușite.

În a doua repriză, în ciuda unui joc mai bun al gazdelor din punct de vedere ofensiv Barcelona a fost cea care a punctat.

Fermin Lopez, spaniolul în vârstă de 21 de ani, a adus-o din nou pe Barcelona în avantaj, după ce a primit un assist de la Ilkay Gundogan (min 59).

Acesta a fost și scorul final, iar Xavi și-a luat rămas bun de la suporterii Barcelonei cu o victorie în ultima etapă.

Rezumatul partidei dintre Sevilla și Barcelona:Girona – Granada 7-0Osasuna – Villarreal 1-1Real Sociedad – Atletico Madrid 0-2Rayo Vallecano – Athletic Club Bilbao 0-1Almeria – Cadiz 6-1Real Madrid – Real Betis 0-0Getafe – Mallorca 1-2Las Palmas – Deportivo Alaves 1-1Celta Vigo – Valencia 2-2Sevilla – Barcelona 1-21.

Real Madrid 95p2.

FC Barcelona 85p3.

Girona 81p4.

Atletico Madrid 76p5.

Athletic Club Bilbao 68p6.

Real Sociedad 60p7.

Real Betis 57p.

.

18.

Cadiz 33p19.

Almeria 21p20.

Granada 21p.

>> VIDEO Toni Kroos, despărțire emoționantă de Real Madrid – Lacrimi pe Santiago Bernabeu >> VIDEO Girona, victorie cu 7-0 în ultimul meci dintr-un sezon de vis – Adversarii României de la EURO 2024 au făcut spectacol

Lasă un răspuns