Roland Garros: Rafael Nadal, eliminat în runda inaugurală

Spread the love

Prezent cel mai probabil ultima dată la Roland Garros, Rafael Nadal a părăsit turneul în runda inaugurală, învins în trei seturi de germanul Alexander Zverev (4 ATP), scor 6-3, 7-6(5), 6-3.

>> CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS: Zverev îi provoacă lui Nadal cea mai rapidă eliminare din carieră la Roland Garros – Fanii de pe Chatrier: „Mulțumim, campionule!”De 14 ori campion al Grand Slam-ului de la Paris, Rafael Nadal nu a putut trece de Alexander Zverev, unul dintre cei mai în formă jucători din circuitul ATP.

Germanul a început primul set cu un break și a controlat jocul, terminând de asemenea cu un punct pe serviciul lui Nadal, după două mingi de set ratate.

Fostul lider mondial a echilibrat setul secund, în care a condus cu 4-2 și 5-3, dar a cedat serviciul exact când era mai important.

S-a ajuns la tiebreak, unde Zverev s-a impus cu 7-5, după alte două mingi de set ratate.

Al treilea set a început de la 2-0 pentru Rafa, care însă nu a dus ritmul până la final.

Au urmat două breakuri realizate de Alexander Zverev, iar germanul a reușit calificarea după trei ore de joc.

În turul al doilea, Alexander Zverev va întâlni câștigătorul dintre belgianul David Goffin (115 ATP) și francezul Giovanni Mpetshi Perricard (66 ATP).

>> CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS Un Roland Garros care vestește apusul BIG 3.

Câștigător a 14 trofee, Nadal nu a mai încăput nici pe afișGrand Slamul de la Roland Garros are loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

Moving 🔛@AlexZverev halts Nadal’s chances at a run in Paris 6-3 7-6(5) 6-3.

@rolandgarros | #RolandGarros pic.

twitter.

com/Ffv0QVBnPvNever gets old 🔥@RafaelNadal #rolandgarros pic.

twitter.

com/4OyTld5A0H>> Iga Swiatek, calificare fulgerătoare în turul doi la Roland Garros 2024>> Jucătoarea care a intrat în TOP 10 WTA – Locurile ocupate de românce în clasamentul mondial >> Iga Swiatek, calificare fulgerătoare în turul doi la Roland Garros 2024>> Stan Wawrinka, victorios în duelul vintage cu Andy Murray – Magia reverului cu o mână >> Boris Becker cere dreptate pentru Simona Halep: „A fost penalizată de două ori, nu poate fi tratată așa”

Lasă un răspuns