Roland Garros: Rafael Nadal, eliminat în runda inaugurală

Spread the love

Prezent cel mai probabil ultima dată la Roland Garros, Rafael Nadal a părăsit turneul în runda inaugurală, învins în trei seturi de germanul Alexander Zverev (4 ATP), scor 6-3, 7-6(5), 6-3.

>> CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS Un Roland Garros care vestește apusul BIG 3.

Câștigător a 14 trofee, Nadal nu a mai încăput nici pe afișDe 14 ori campion al Grand Slam-ului de la Paris, Rafael Nadal nu a putut trece de Alexander Zverev, unul dintre cei mai în formă jucători din circuitul ATP.

Germanul a început primul set cu un break și a controlat jocul, terminând de asemenea cu un punct pe serviciul lui Nadal, după două mingi de set ratate.

Fostul lider mondial a echilibrat setul secund, în care a condus cu 4-2 și 5-3, dar a cedat serviciul exact când era mai important.

S-a ajuns la tiebreak, unde Zverev s-a impus cu 7-5, după alte două mingi de set ratate.

Al treilea set a început de la 2-0 pentru Rafa, care însă nu a dus ritmul până la final.

Au urmat două breakuri realizate de Alexander Zverev, iar germanul a reușit calificarea după trei ore de joc.

În turul al doilea, Alexander Zverev va întâlni câștigătorul dintre belgianul David Goffin (115 ATP) și francezul Giovanni Mpetshi Perricard (66 ATP).

Grand Slamul de la Roland Garros are loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

Moving 🔛@AlexZverev halts Nadal’s chances at a run in Paris 6-3 7-6(5) 6-3.

@rolandgarros | #RolandGarros pic.

twitter.

com/Ffv0QVBnPvNever gets old 🔥@RafaelNadal #rolandgarros pic.

twitter.

com/4OyTld5A0H>> Iga Swiatek, calificare fulgerătoare în turul doi la Roland Garros 2024>> Jucătoarea care a intrat în TOP 10 WTA – Locurile ocupate de românce în clasamentul mondial >> Iga Swiatek, calificare fulgerătoare în turul doi la Roland Garros 2024>> Stan Wawrinka, victorios în duelul vintage cu Andy Murray – Magia reverului cu o mână >> Boris Becker cere dreptate pentru Simona Halep: „A fost penalizată de două ori, nu poate fi tratată așa”

Lasă un răspuns