Roland Garros: Irina Begu, calificare la pas în turul al doilea – Doar patru gameuri pierdute

Spread the love

Irina Begu a debutat cu victorie la Roland Garros, într-un meci controlat în totalitate.

Românca a trecut de argentiniana Julia Riera (115 WTA), scor 6-2, 6-2.

>> CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS: Zverev îi provoacă lui Nadal cea mai rapidă eliminare din carieră la Roland Garros – Fanii de pe Chatrier: „Mulțumim, campionule!”Prima victorie românească la ediția din acest an a turneului de la Paris a fost semnată de Irina Begu.

Aflată pe locul 127 mondial, românca a început perfect meciul cu Julia Riera și a condus cu 3-0 în primul set pe care l-a câștigat cu un break.

Tot de la 3-0 pentru Begu a început și actul secund și în ciuda unei încercări timide de revenire pentru jucătoarea din Argentina, Irina și-a asigurat victoria după doar o oră și zece minute.

Irina continues to look comfortable and confident on clay.

She plays well and only drops 4 games in this straight sets victory.

Irina Begu defeated Julia Riera 6-2, 6-2.

Irina will face Linda Noskova in R2.

pic.

twitter.

com/skN8KT1Bcp>> Bianca Andreescu, în turul al doilea la Roland Garros – Primul meci după nouă luniDe știut: Grand Slamul de la Roland Garros are loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

>> CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS Un Roland Garros care vestește apusul BIG 3.

Câștigător a 14 trofee, Nadal nu a mai încăput nici pe afiș>> Iga Swiatek, calificare fulgerătoare în turul doi la Roland Garros 2024>> Jucătoarea care a intrat în TOP 10 WTA – Locurile ocupate de românce în clasamentul mondial >> Iga Swiatek, calificare fulgerătoare în turul doi la Roland Garros 2024>> Stan Wawrinka, victorios în duelul vintage cu Andy Murray – Magia reverului cu o mână >> Boris Becker cere dreptate pentru Simona Halep: „A fost penalizată de două ori, nu poate fi tratată așa”

Lasă un răspuns