Roland Garros 2024: Calificare în turul doi pentru unul dintre favoriții specialiștilor

Spread the love

Stefanos Tsitsipas se numără printre jucătorii văzuți de specialiști cu șanse la câștigarea Roland Garros 2024, iar grecul a debutat cu dreptul la turneul de Grand Slam de la Paris.

>> Iga Swiatek, calificare fulgerătoare în turul doi la Roland Garros 2024Finalist în 2021 și favorit 9 la ediția din acest an, Tsitsipas a trecut în trei seturi de ungurul Marton Fucsovics (campion la Țiriac Open), scor 7-6(7), 6-4, 6-1.

Meciul de pe arena Suzanne-Lenglen a durat două ore și 22 de minute.

Stefanos (campion în acest an la Monte Carlo Masters) va juca în runda următoare cu Daniel Altmaier (83 ATP), după ce germanul l-a învins dramatic pe sârbul Laslo Djere (52 ATP), scor 7-5, 6-4, (6)6-7, 5-7, 7-6(6).

Tsitsipas și Altmaier s-au mai întâlnit o singură dată.

La Roland Garros 2016, grecul s-a impus în primul tur din proba juniorilor, scor 4-6, 6-1, 6-3.

Grand Slamul de la Roland Garros are loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

Stef ➡️ Second Round 💪#RolandGarros @steftsitsipas pic.

twitter.

com/PsfHF8kpHR>> Jucătoarea care a intrat în TOP 10 WTA – Locurile ocupate de românce în clasamentul mondial >> Iga Swiatek, calificare fulgerătoare în turul doi la Roland Garros 2024>> Stan Wawrinka, victorios în duelul vintage cu Andy Murray – Magia reverului cu o mână >> Boris Becker cere dreptate pentru Simona Halep: „A fost penalizată de două ori, nu poate fi tratată așa”

Lasă un răspuns