VIDEO Toni Kroos, despărțire emoționantă de Real Madrid – Lacrimi pe Santiago Bernabeu

Spread the love

Deja campioană și cu gândul la finala Champions League, Real Madrid a terminat sezonul de LaLiga cu o remiză, 0-0 cu Betis Sevilla.

Partida a marcat ultima apariție a lui Toni Kroos pe „Santiago Bernabeu”, mijlocașul german anunțând la începutul săptămânii că se va retrage din fotbal după Campionatul European din această vară.

>> Vedetă de la Real Madrid, retragere surprinzătoare din fotbal Kroos a fost înlocuit în minutul 86, moment în care a fost înconjurat de coechipieri.

„Regele Toni” a fost aplaudat de întreg stadionul și a fost așteptat pe bancă de copiii săi.

Ultima partidă a lui Kroos în tricoul lui Real va avea loc sâmbătă, 1 iunie, când madrilenii se vor duela cu Borussia Dortmund în finala Champions League.

Toni Kroos has said goodbye to the Santiago Bernabeu stadium for the last time.

Thank you for everything.

🥲🤍 pic.

twitter.

com/AZIboqD2akNăscut pe 4 ianuarie 1990 la Greifswald, Germania, Toni Kroos are o cotă de piață de €12 milioane, iar de-a lungul carierei a jucat pentru Bayern Munchen (2007-2014), Bayer Leverkusen (2009-2010, împrumutat) și la Real Madrid (2014-prezent).

Cu Bayern Munchen şi apoi cu Real Madrid, Toni Kroos a câştigat trei titluri de campion în Bundesliga, trei trofee în LaLiga şi cinci în Liga Campionilor.

>> VIDEO PSG a câștigat Cupa Franței – Kylian Mbappe: „Voi anunța noul meu club la momentul potrivit”

Lasă un răspuns