Roland Garros 2024: Ana Bogdan și Irina Begu vor debuta luni – Ora de start a meciului Rafael Nadal vs Alexander Zverev

Spread the love

Organizatorii de la Roland Garros au anunțat programul zilei de luni, 27 mai, Ana Bogdan și Irina Begu urmând să evolueze în primul tur.

Campion de 14 ori la Grand Slamul din Paris, Rafael Nadal îl va întâlni pe Alexander Zverev.

>> Imaginea anului în tenis – 46 de titluri de Grand Slam pe același terenÎn al patrulea meci al zilei de pe Terenul 8, Irina Begu (127 WTA) va avea juca împotriva argentiniencei Julia Riera (115 WTA, venită din calificări).

Partida va începe în jurul orei 18:00.

În a patra confruntare de pe Terenul 13 (după un meci de simplu feminin şi două de simplu masculin), Ana Bogdan (63 WTA) o va întâlni pe franțuzoaica Elsa Jacquemot (150 WTA).

Meciul ar putea începe în jurul orei 18:00.

>> Roland Garros 2024: Primul favorit eliminat de pe tabloul masculin Pe Philippe Chatrier va juca luni și Iga Swiatek (vs Leolia Jeanjean, în jurul orei 14:30), dar capul de afiș al zilei va fi duelul dintre Rafael Nadal și Alexander Zverev.

Ibericul și germanul se vor întâlni în a treia partidă de pe cea mai importantă arenă a complexului de la Porte d’Auteuil, probabil în jurul orei 16:00.

De-a lungul timpului, Rafa și Sascha s-au duelat de zece ori, scorul fiindu-i favorabil ibericului: 7-3.

De altfel, ultimul meci direct a avut loc tocmai pe zgura de la Paris, la ediția din 2022 a Grand Slamului de la Roland Garros.

La scorul de 7-6(8), 6-6 pentru Rafa, germanul a fost nevoit să abandoneze după ce a călcat strâmb și și-a afectat serios glezna (a avut nevoie de operație și a lipsit mai multe luni din circuitul mondial).

Nadal a afirmat că nu știe 100% dacă ediția din 2024 va fi ultima sa prezență la Grand Slamul parizian, iar Amelie Mauresmo (directoarea turneului) a anuțat că în acest an nu va fi organizat niciun moment special pentru campionul iberic.

„Îi pregătisem un omagiu, dar el vrea să lase ușa deschisă opțiunii de a reveni.

Nu o să facem presiuni asupra lui pentru nimic.

Este decizia lui când vrea să îi facem un moment de tribut și să ne luăm rămas-bun, de aceea nu vom face asta în acest an” – Amelie Mauresmo, citată de Marca.

Grand Slamul de la Roland Garros are loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

Order of play for day 2, what a day ⚡️Check out the full order of play 👉https://t.

co/s4MlOWqt8t#RolandGarros pic.

twitter.

com/fYXsGy9K4L>> Roland Garros 2024: Jaqueline Cristian, duel cu o fostă campioană de la Paris – Stan Wawrinka vs Andy Murray, capul de afiș al primei zile

Lasă un răspuns