Imaginea anului în tenis – 46 de titluri de Grand Slam pe același teren

Spread the love

Sezonul 2024 ar putea fi ultimul în care Rafael Nadal și Novak Djokovic se pot întâlni pe terenul de tenis în calitate de jucători, iar cei doi mari campioni au oferit un moment emoționant înainte de începerea Roland Garros.

>> FOTO Jucătorul uriaș alături de care s-a pregătit Sorana Cîrstea înainte de Roland Garros Rafa și Nole s-au întâlnit la antrenamente pe arena Philippe Chatrier și, în aplauzele celor prezenți, s-au îmbrățișat.

Pe zgura pariziană s-au aflat simultan 46 de titluri de Grand Slam, Nole și Rafa fiind în prezent jucătorii cu cele mai multe trofee majore cucerite în carieră (Djokerul 24, iar Nadal 22).

✨ Iconic ✨#RolandGarros https://t.

co/isA6mlSzoB pic.

twitter.

com/e8xEpc8AQBTennis moment of the year? #Djokovic #Nadal📷 Guliver Images pic.

twitter.

com/ngSShB9w7RNadal a afirmat că nu știe 100% dacă ediția din 2024 va fi ultima sa prezență la Grand Slamul parizian, care i-a adus cele mai mari satisfacții din carieră.

Aflat în prezent pe locul 276 mondial, Rafa (de 14 ori campion la Paris, un record) nu a avut deloc noroc la tragerea la sorți.

Cu meciuri puține jucate în sezonul de zgură, Nadal va da în runda inaugurală peste unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului, Alexander Zverev (cap de serie patru la Paris).

Germanul a câștigat weekendul trecut turneul Masters de la Roma.

De partea cealaltă, Djokovic (fără titlu cucerit în 2024) va da în primul tur peste francezul Pierre-Hugues Herbert, jucător care a câștigat toate turneele de Grand Slam la dublu.

Turneul din 2024 de la Roland Garros va avea loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Lasă un răspuns