Scurgeri semnificative de gaze după un accident în Vâlcea: Mai multe persoane au fost evacuate

Spread the love

Pompierii evacuează locuitorii din șapte locuințe după ce un autoturism a lovit o conductă de gaz în Valea Cheii și a provocat pierderi însemnate de gaze, a transmis ISU Vâlcea, citat de News.

ro.

„Pompierii militari vâlceni au fost solicitaţi, cu puţin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, ca urmare a unui accident rutier care a avariat o conductă de gaze, în localitatea Valea Cheii.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, sâmbătă, ISU Vâlcea.

Pompierii ajunși la faţa locului au constatat că sunt pierderi însemnate de gaze din conducta avariată, motiv pentru care au dispus evacuarea locuințelor învecinate.

„A fost anunţat de urgenţă Distrigaz.

Echipajele operative au balizat zona şi au realizat un perimetru de siguranţă, urmând a se lua toate măsurile necesare pentru protecţia populaţiei din zona respectivă, inclusiv emiterea unui mesaj RO-ALERT”, a mai transmis sursa citată.

În perimetrul de siguranță se află șapte locuințe din care au fost evacuate mai multe persoane.

Lasă un răspuns