Handbal (m): Dinamo, eliminată din semifinalele EHF European League

Spread the love

Dinamo București a fost eliminată în semifinalele EHF European League la handbal masculin, fiind învinsă de formația germană SG Flensburg-Handewitt, scor 38-32.

Dinamo București a ratat șansa de a juca finala EHF European League la handbal masculin, după ce a fost învinsă în semifinale de SG Flensburg-Handewitt.

Formația antrenată de Xavier Pascual a făcut o jumătate de primă repriză bună la Hamburg, însă diferența de nivel s-a văzut odată cu apropierea pauzei, când nemții aveau deja un avantaj de 7 goluri.

În repriza a doua, jocul germanilor a continuat să funcționeze excelent, atât din punct de vedere defensiv, cât și ofensiv, iar rezultatul final a fost în favoarea echipei nemțești.

Principalii marcatori ai partidei au fost Akimenko 7, Kasparek 5, pentru Dinamo, respectiv Jakobsen 11 goluri, Hansen 9, pentru Flensburg.

Dinamo Bucureşti s-a calificat în premieră la Turneul Final Four după ce a eliminat în sferturi formaţia daneză Skerg Handbold (28-27 şi 38-34).

Campioana Dinamo Bucureşti a mai jucat semifinale în această competiţie în 2004, când a ratat finala fiind eliminată de BM Altea.

Finalele pentru medalii la Hambrug vor avea loc duminică, între învinsele din semifinale pentru bronzul continental, respectiv între învingătoare, pentru trofeul European League, scrie news.

ro.

Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

Lasă un răspuns