Prima finalistă de la WTA Strasbourg

Spread the love

Madison Keys s-a calificat vineri în finala turneului WTA de la Strasbourg, după ce a învins-o în două seturi pe Liudmila Samsonova, scor 6-1, 6-3.

>> Monica Niculescu, în finala de dublu de la WTA Strasbourg Madison Keys este prima finalistă a turneului WTA de la Strasbourg.

Cap de serie numărul patru, jucătoarea clasată pe locul 16 în ierarhia mondială a învins-o în două seturi pe Liudmila Samsonova (cap de serie numărul cinci), la capătul unui meci ce a durat o oră și 22 de minute.

Disputa a fost întreruptă temporar din cauza ploii.

🎪 Welcome to the Maddy show 🎪In a rain-interrupted match, @Madison_Keys sees off Samsonova to reach her 13th career final and first of this season!#IS24 pic.

twitter.

com/kFdtbHmvhiA fost a treia victorie consecutivă pentru sportiva din Statele Unite ale Americii în duelurile cu Liudmila Samsonova.

Keys conduce cu 3-1.

Singura victoria a Samsonovei a avut loc la WTA Berlin, în anul 2021.

Madison Keys își va afla adversara din finală tot vineri, când Anhelina Kalinina (56 WTA) o va înfrunta pe Danielle Collins (12 WTA).

Internationaux de Strasbourg face parte din categoria WTA 500, se dispută pe zgură în perioada 18-24 mai, iar campioana en-titre este Elina Svitolina.

>> „Am ieșit pozitiv la un test anti-doping”.

Totul s-a lămurit însă rapid.

Dezvăluirea făcută de Mihaela Buzărnescu

Lasă un răspuns