Cea mai în formă jucătoare din circuitul WTA, calificare în finala de la Strasbourg

Spread the love

Danielle Collins a obținut calificarea în finala turneului WTA de la Strasbourg, după ce a învins-o în două seturi pe Anhelina Kalinina, scor 7-6(3), 6-2.

>> Monica Niculescu, în finala de dublu de la WTA Strasbourg Danielle Collins s-a calificat vineri în finala turneului WTA de la Strasbourg.

Favorită numărul trei la turneul din Hexagon, cea mai în formă jucătoare din circuitul WTA a avut nevoie de o oră și 40 de minute pentru a o învinge pe ucraineanca Anhelina Kalinina (56 WTA).

Welcome to the DANIMAL jungle 🦁Danielle Collins fights past Kalinina in straight sets and secures her spot in the final.

#IS24 pic.

twitter.

com/2UqI7uGLF8Fără set pierdut la Strasbourg, Danielle Collins o va întâlni în finală pe conaționala Madison Keys (16 WTA), cea care a trecut în cealaltă semifinală de Liudmila Samsonova (19 WTA), scor 6-1, 6-3.

Dacă se va impune în finala de la Strasbourg, Danielle Collins va ajunge la trei titluri cucerite în 2024, după Miami și Charleston.

Danielle Collins și Madison Keys s-au mai întâlnit de două ori.

Primul duel dintre cele două a avut loc în 2018, la Indian Wells (a câștigat Collins), iar ultima dispută datează din 2020, de la Brisbane (a câștigat Keys).

ALL AMERICAN final in Strasbourg 🔥Madison Keys and Danielle Collins will face off for the first time since 2020 for the #IS24 title! pic.

twitter.

com/BN56gf4R83Internationaux de Strasbourg face parte din categoria WTA 500, se dispută pe zgură în perioada 18-24 mai, iar campioana en-titre este Elina Svitolina.

Lasă un răspuns