Serie B: Ternana vs Bari – Duel românesc pentru evitarea retrogradării

Spread the love

Ternana – Bari, meci contând pentru manşa a doua a barajului de menţinere în liga a doua din Italia, este programat, joi, 23 mai, de la ora 21:30, pe Stadio Libero Liberati, şi va fi transmis în direct de platforma online AntenaPLAY.

Ternana şi Bari se întâlnesc în meciul decisiv pentru menţinerea în Serie B, după ce, în prima manşă, disputată la 16 mai, pe San Nicola, cele două echipe au remizat, scor 1-1.

Ternana a terminat campionatul pe locul 16, cu 43 de puncte, cu unul singur în urma celor de la Spezia, care s-au salva, şi a înregistrat două victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri în ultimele cinci etape din Serie B.

În partidele disputate pe teren propriu în acest sezon, echipa antrenată de Roberto Breda a bifat cinci succese, şapte remize şi şapte eşecuri, iar golgheterul ei este Antonio Raimondi, cu nouă reuşite în Serie B.

La Ternana sunt legitimaţi trei fotbalişti români, Gabriele Boloca (fratele mai mic al lui Daniel Boloca de la Sassuolo), Robert Matei și Andrei Mărginean, dar niciunul dintre ei nu a evoluat în prima manşă.

Bari s-a clasat pe locul 17, cu 41 de puncte, la egalitate cu Ascoli, care a terminat pe 18 şi a retrogradat (s-au luat în considerare meciurile directe), şi a înregistrat o victorie, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere în ultimele cinci etape de campionat.

În deplasare, echipa antrenată de Federico Giampaolo a bifat două succese, opt remize şi nouă eşecuri, iar cel mai bun marcator al ei a fost Giusseppe Sibilli, cu 11 goluri în actuala ediţie de campionat.

George Puşcaş, internaţionalul român împrumutat în iarnă de la Genoa, are 16 meciuri şi patru goluri marcate pentru Ternana în campionat (a mai jucat două partide în Cupa Italiei), iar în partida din tur a intrat pe teren în minutul 75.

În meciurile din campionat, cele două echipe au remizat în tur, la Ternana, scor 0-0, pentru ca, în retur, Bari să se impună pe teren propriu cu 3-1.

Superbet oferă cota 1,40 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate, în timpul regulamentar de 90 de minute, în meciul Ternana – Bari.

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

Lasă un răspuns