Novak Djokovic, în semifinale la ATP Geneva – Patru mingi de set salvate

Spread the love

Liderul mondial a mai făcut un pas spre câștigarea primului său trofeu la ATP Geneva, după ce l-a învins în sferturi pe olandezul Tallon Griekspoor (27 ATP), scor 7-5, 6-1.

>> Tragere la sorți de coșmar pentru Rafael Nadal la Roland Garros 2024Principalul favorit al turneului „ATP 250” de la Geneva, Novak Djokovic l-a eliminat pe Tallon Griekspoor, deși primul set a fost unul cu emoții.

Olandezul a jucat de la egal la egal cu liderul mondial și a irosit patru mingi de set la scorul de 5-4, înainte ca Nole să revină cu trei gameuri câștigate consecutiv.

Setul al doilea a fost la discreția lui Djokovic, care a cedat un singur game și a obținut calificarea după o oră și 18 minute.

C L I N I C A L ⚡️@DjokerNole with a confident second set to get past Griekspoor 7-5 6-1 to move into the semi-finals.

@genevaopen | #ATPGVA pic.

twitter.

com/uB3T5NWAHwSemi-final bound 🔜@DjokerNole dispatches Griekspoor 7-5 6-1 to make the #ATPGVA final four on his debut! pic.

twitter.

com/ezhA05kt5AÎn semifinalele competiției, Novak Djokovic îl va întâlni pe cehul Tomas Machac (44 ATP).

Gonet Geneva Open se desfășoară în perioada 19-25 mai pe zgură, face parte din categoria „ATP 250” și oferă premii totale în valoare de 579.

320 de euro.

Campionul en-titre este chilianul Nicolas Jarry.

>> Roland Garros 2024: Adversarele jucătoarelor din România în primul tur de la Paris>> VIDEO Lacrimi la despărțirea de Roland Garros a unui fost semifinalist de la Paris

Lasă un răspuns