Istvan Kovacs, criticat după finala Europa League dintre Atalanta și Bayer Leverkusen – Ce i s-a reproșat centralului român

Spread the love

Istvan Kovacs a avut o prestație lăudată de UEFA în finala Europa League dintre Atalanta și Bayer Leverkusen (3-0), însă centralul din Carei nu a scăpat de critici după finala de pe Aviva Stadium.

>> Se introduce cartonașul roz în fotbal – La ce competiție va fi folosit în premieră Istvan Kovacs a arbitrat miercuri seară cea de-a doua finală europeană a carierei, fiind la centrul partidei dintre Atalanta și Bayer Leverkusen, din Europa League.

Prestația centralului a fost lăudată de către forul continental UEFA, care a apreciat siguranța cu care arbitrul român și brigada a gestionat această finală.

„Felicitări arbitrului din această seară, Istvan Kovacs, și tuturor oficialilor din această seară.

” – au scris cei de la UEFA.

💪 Congratulations to tonight’s referee Istvan Kovács and the team of match officials!#UELfinal | @EuropaLeague pic.

twitter.

com/CRigXgkYwiTotuși, Kovacs a primit și critici pentru felul cum a condus finala în urma căreia Leverkusen a suferit primul eșec din acest sezon competițional.

Pavel Fernandez, specialistul Marca pe probleme de arbitraj, a menționat că centralul român a comis o greșeală în timpul finalei de la Dublin și că ar fi trebuit să acorde o lovitură de la 11 metri pentru formația lui Xabi Alonso.

„O finală de Europa League liniștită pentru Istvan Kovacs, al cărui cel mai bun aliat a fost Ademola Lookman, marcatorul unei triple.

În prelungirile reprizei secunde nu a acordat un penalty clar pentru germani.

Pol van Boekel de la VAR a tăcut.

” – a scris acesta pe Twitter.

Final de la #EuropaLeague plácida para István Kovács, donde su mejor aliado ha sido Ademola Lookman con un hat-trick.

Ya en el añadido de la segunda parte no señaló un penalti claro para los alemanes, Pol van Boekel desde el VAR guardó silencio.

#AtalantaLeverkusen pic.

twitter.

com/mqTf8O6ltK

Lasă un răspuns