Gabriela Firea spune că va participa la orice dezbatere electorală pentru Primăria Capitalei: „Am o singură condiție!”

Spread the love

Candidata PSD la primăria Capitalei, Gabriela Firea, a spus că va participa la orice dezbatere electorală în perspectiva alegerilor locale de pe 9 iunie, dar doar dacă va veni și actualul edil, Nicușor Dan (susţinut de Alianţa Dreapta Unită – USR, PMP, Forţa Dreptei).

„Accept orice invitație, din partea societății civile, a televiziunilor sau a radiourilor, de a participa la o dezbatere pentru viitorul Capitalei! Am o singură condiție, să fie prezent și actualul primar general!”, a scris Firea pe pagina ei de Facebook.

„Este datoria mea de candidat și fost primar general să-mi prezint programul, să spun ce vreau să fac, să reamintesc ce realizări am avut și să răspund tuturor acuzațiilor care mi-au fost aduse în ultimii patru ani.

Cred, însă, că aceasta este, în primul rând, o datorie și a actualului primar general!”, spune Firea.

Ea a adăugat în mesajul de pe rețeaua socială și o scrisoare deschisă către actualul primar general: „Domnule Nicușor Dan, v-ați depus candidatura, declarând: `Cel mai important din campania asta, dincolo de șosele, conducte și cele care țin de viața completă a bucureștenilor, va fi o luptă de valori, o luptă între oameni care doresc pur și simplu respectarea legii, care își doresc funcționarea instituțiilor.

` Aveți dreptate.

Vă invit să discutăm direct, într-o dezbatere în fața bucureștenilor, chiar despre aceste valori: despre respectarea legii și despre instituții funcționale.

”La începutul lunii mai, Gabriela Firea a declarat că este convinsă că bucureștenii au suferit anumite confuzii, după ce ea a devenit un candidat de ultim moment la Primăria Capitalei, în contextul în care social-democraţii şi liberalii au decis iniţial să susţină candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu.

Lasă un răspuns