CFR Cluj, gata să perfecteze primul transfer din era Dan Petrescu – Mutarea, confirmată chiar de jucător

Spread the love

După un sezon pe care l-a încheiat pe poziția a doua în play-off, loc ce îi asigură participarea în preliminariile Conference League, CFR Cluj se pregătește deja pentru următoarea stagiune și transferă încă un jucător de la Ballkani.

>> Încă un transfer pentru campioană – FCSB s-a înțeles cu un fost dinamovist CFR Cluj va rămâne fără fundaș dreapta după ce Cristi Manea a decis să nu își prelungească contractul, iar Dan Petrescu a găsit repede o soluție pentru defensiva ardelenilor.

Armend Thaqi, fotbalistul celor de la Ballkani în vârstă de 31 de ani, va juca din această vară pentru echipa din Gruia, după ce chiar el a anunțat că a fost ultimul meci în tricoul echipei din Kosovo.

Deși mai are de jucat un meci în acest sezon, contra celor de la Prishtina, Ballkani este deja campioană, motiv pentru care jucătorul din Kosovo nu va mai juca pentru fosta adversară a CFR-ului din grupele UEFA Conference League.

„Acest meci marchează sfârșitul aventurii mele la Ballkani.

După acest campionat, îmi voi continua aventura în străinătate, la Cluj (n.

r.

-CFR)!” – a fost mesajul acestuia.

🚨 Armend Thaqi confirms he will be joining Romanian side CFR Cluj! ✅🇷🇴 “This match marks the end of my time at @fcballkani.

Following the championship, I’ll be pursuing my career abroad with Cluj.

” pic.

twitter.

com/pGgN3lNUL5Cu 5 selecții și un gol la naționala statului Kosovo, Thaqi a jucat în 52 de meciuri pentru Ballkani în acest sezon în toate competițiile, reușind să marcheze un gol și să ofere 9 pase de gol.

Acesta are în palmares 3 titluri de campion cu Ballkani, o Cupă și o Supercupă.

>> Rapid a anunțat programul pentru pauza de vară – Cantonament în Slovenia pentru elevii lui Neil Lennon

Lasă un răspuns