Roland Garros: Cristina Dinu, în finala calificărilor – Miriam Bulgaru, eliminată cu un set pierdut la zero

Spread the love

După Gabriela Ruse, Cristina Dinu a reușit și ea să ajungă în finala calificărilor pentru Roland Garros 2024, în timp ce Miriam Bulgaru s-a oprit în semifinale.

>> Gabriela Ruse, în finala calificărilor pentru Roland Garros 2024 – Duel cu principala favorităMeciul dintre Cristina Dinu (229 WTA) și japoneza Mai Hontama (114 WTA), din runda a doua a calificărilor pentru Roland Garros a durat doar 36 de minute.

În primul set, la scorul de 5-2 pentru jucătoarea din România, adversara a fost nevoită să se retragă din cauza unor probleme medicale.

În meciul decisiv pentru accederea pe tabloul principal, Dinu va întâlni câștigătoarea dintre poloneza Katarzyna Kawa (180 WTA) și brazilianca Laura Pigossi (119 WTA).

În schimb, Miriam Bulgaru s-a oprit în runda a doua a calificărilor în fața favoritei numărul opt, americanca Katie Volynets (109 WTA), scor 6-0, 7-5.

>> Roland Garros 2024: Sorana Cîrstea, pe lista capilor de serie – Când are loc tragerea la sorți a tablourilor principaleDe știut:Grand Slamul de la Roland Garros va avea loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

Lasă un răspuns