Două echipe de fotbal au stabilit un nor record. Au executat 56 de lovituri de la 11 metri.

Spread the love

  Echipele israeliene de fotbal SC Dimona şi Shimshon Tel Aviv au stabilit un nou record mondial pentru cea mai lungă serie de lovituri de la 11 metri din istorie, luni seara, cu un total de 56 de penalty-uri consecutive.

Recordul a fost stabilit în timpul unui meci de baraj pentru promovare în liga a treia israeliană, jucat în localitatea Dimona, din deşertul Negev.

După ce scorul a fost egal, la finalul prelungirilor, Dimona a câştigat cu scorul de 23-22 la loviturile de departajare, fiecare echipă executând 28 de lovituri de la 11 metri, un nou record mondial.

Cea de-a 56-a şi ultima lovitură de la 11 metri a fost executată de portarul echipei Shimshon, Avihay Dahan, dar a fost apărată de omologul său de la Dimona, Gal Navon, încheind o sesiune de lovituri de departajare care a durat circa 45 de minute, informează Agerpres.

ro.

 Precedentul record de lovituri de departajare era de 54 şi data din martie 2022, de la un meci dintre Washington şi Bedlington, în cadrul Cupei Memoriale ”Ernest Armstrong”, din Anglia.

 Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns