WTA Rabat: Principala favorită, eliminată în primul tur de locul 294 mondial

Spread the love

Yue Yuan a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Rabat, după ce a fost învinsă în trei seturi de Camilla Rosatello, scor (7)6-7, 6-1, 4-6.

>> Două câștigătoare de Grand Slam, eliminate în primul tur la WTA Strasbourg >> Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la WTA Strasbourg Camilla Rosatello a produs surpriza turneului la WTA Rabat.

Clasată pe locul 294 în ierarhia mondială, jucătoarea de 28 de ani din Italia a învins-o încă din primul tur pe Yue Yuan, favorită numărul unu de la Rabat și ocupanta locului 36 în clasamentul WTA.

Sportiva venită din calificări a avut nevoie de două ore și 34 de minute pentru a se califica în turul următor, acolo unde va da peste Kamilla Rakhimova (105 WTA).

Aceasta a profitat de retragerea americancei Taylor Townsend (75 WTA).

After saving 12(!!) set points in the first set 🤯Italy’s Camilla Rosatello defeats top seed Yuan, who is ranked 258 places above her, to reach the Rabat last 16!#WTARabat pic.

twitter.

com/9I243h1FgoMaroc Open 2024 este un turneu din categoria WTA 250, ce se desfășoară în perioada 19-25 mai.

Se joacă pe zgură și este dotat cu premii totale în valoare de 267.

082$.

Campioana en-titre este Lucia Bronzetti.

>> Modificările din clasamentul WTA – Simona Halep, urcare în ierarhia mondială deși a abandonat la Paris>> Roland Garros 2024: Laura Paar, înfrângere drastică în calificări – O singură lovitură câștigătoare>> Serie de acuzații la adresa jucătoarei care s-a retras în secret din tenis: „Nu știu ce datorează statului, dar știu ce ne datorează nouă”

Lasă un răspuns