Sportivii clujeni cu dizabilități au obținut 8 medalii la Jocurile Naționale Special Olympics Romania 2024

Spread the love

  Patru sportivi clujeni cu dizabilități au obținut 8 medalii, din care trei de aur, una de argint și patru de bronz, la Jocurile Naționale Special Olympics Romania 2024, care au avut loc între 17-19 mai la Oradea.

Competițiile au fost marcate de vizite medicale, astfel încât fiecare concurent a beneficiat de consultații oftalmologice și ORL gratuite, măsurători și evaluări fizice personalizate.

 Jocurile Naționale Special Olympics Romania 2024, ediția a XVII-a, au reunit peste 350 de sportivi proveniți din cadrul a 75 de fundații, asociații neguvernamentale, școli de masă și școli speciale din 31 de județe și din Republica Moldova.

 De asemenea, au fost prezenți peste 170 de antrenori și membri de familie, 250 de voluntari, personal medical și personal organizatoric.

„Vreau să câștig.

Dacă nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!” este deviza sportivilor care au evoluat în cadrul Special Olympics 2024 și prin intermediul căreia au încercat să creeze o lume mai bună, prin acceptarea și incluziunea lor în societate.

Sub acest stindard au evoluat și beneficiarii DGASPC Cluj, care au urmărit să-și depășească limitele, informează Consiliul Județean (CJ) Cluj.

  Borza Viorica- încadrată în grad de handicap accentuatGabor Mîndra- încadrată în grad de handicap accentuatCiurar Lenuța-  încadrată în grad de handicap accentuatCitiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns