Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la WTA Strasbourg

Spread the love

Sorana Cîrstea a părăsit turneul de categorie „WTA 500” de la Strasbourg încă din primul tur, jucătoarea noastră fiind învinsă în două seturi de Magda Linette.

>>Roland Garros 2024: Sorana Cîrstea, pe lista capilor de serie – Când are loc tragerea la sorți a tablourilor principaleFinalistă în 2021 pe zgura de la Strasbourg, Cîrstea (30 WTA) a fost eliminată după un meci de mare luptă.

Sportiva din Polonia s-a impus după o oră și 53 de minute de joc, scor 7-5, 7-5.

Cele două seturi au fost asemănătoare: Sorana a început cu un break, dar apoi și-a pierdut de două ori serviciul și a fost condusă de fiecare dată cu 4-2.

Cîrstea a recuperat și a împins manșele în prelungiri, dar Linette (50 WTA) a profitat de erorile româncei (Sorana a comis două duble greșeli în ultimul game) și s-a calificat în runda următoare.

De știut:Internationaux de Strasbourg face parte din categoria WTA 500, se dispută pe zgură în perioada 18-24 mai, iar campioana en-titre este Elina Svitolina.

>> Modificările din clasamentul WTA – Simona Halep, urcare în ierarhia mondială deși a abandonat la Paris>> Roland Garros 2024: Laura Paar, înfrângere drastică în calificări – O singură lovitură câștigătoare>> Serie de acuzații la adresa jucătoarei care s-a retras în secret din tenis: „Nu știu ce datorează statului, dar știu ce ne datorează nouă”

Lasă un răspuns