Roland Garros 2024: Laura Paar, înfrângere drastică în calificări – O singură lovitură câștigătoare

Spread the love

Laura Paar a ajuns în calificările de la Roland Garros ca „rezervă” (după retragerea mai multor jucătoare), dar sportiva noastră a rezistat doar 45 de minute pe teren.

>> Roland Garros 2024: Sorana Cîrstea, pe lista capilor de serie – Când are loc tragerea la sorți a tablourilor principale Fără meci jucat de aproape doi ani (ultima oară a evoluat în calificări la Wimbledon 2022), Paar a avut parte de o adversară dificilă în primul tur al calificărilor de la French Open.

Românca în vârstă de 35 de ani a întâlnit-o pe Jule Niemeier (95 WTA / favorită 5 în calificări) și a obținut un singur game: a fost 6-0, 6-1 pentru jucătoarea din Germania.

Absența îndelungată și-a spus cuvântul în jocul Laurei: a bifat o singură lovitură câștigătoare (21 în dreptul adversarei) și a comis mai multe erori neforțate (18-16).

>> Modificările din clasamentul WTA – Simona Halep, urcare în ierarhia mondială deși a abandonat la ParisDe știut:Grand Slamul de la Roland Garros va avea loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

>> Serie de acuzații la adresa jucătoarei care s-a retras în secret din tenis: „Nu știu ce datorează statului, dar știu ce ne datorează nouă”

Lasă un răspuns