Două câștigătoare de Grand Slam, eliminate în primul tur la WTA Strasbourg

Spread the love

Barbora Krejcikova și Sloane Stephens au fost eliminate în primul tur la WTA Strasbourg, fiind învinse de Liudmila Samsonova, respectiv Magdalena Frech.

>> Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la WTA Strasbourg Barbora Krejcikova (26 WTA) a fost eliminată în runda inaugurală a turneului WTA de la Strasbourg.

Câștigătoarea din 2021 de la Roland Garros a fost învinsă luni în trei seturi de Liudmila Samsonova (cap de serie numărul 5 la Strasbourg), la capătul unui meci decis în trei seturi, scor 2-6, 7-6(5), 4-6, încheiat în puțin peste trei ore de joc.

The No.

5 seed gets it done 🤝@LiudaSamsonova recovers against 2021 champ Krejcikova in Strasbourg and awaits Fernandez in the last 16.

#IS24 pic.

twitter.

com/rWPyPxl6LHÎn turul al doilea, Samsonova o va întâlni pe Leylah Fernandez (33 WTA), cea care a trecut în primul tur de Anastasia Potapova (41 WTA), scor 4-6, 7-6(4), 6-3.

Tot în primul tur a fost eliminată și Sloane Stephens (35 WTA), campioana din 2017 de la US Open.

Jucătoarea din Statele Unite ale Americii a pierdut în fața polonezei Magdalena Frech (54 WTA), sportivă venită din calificări.

Frech a trecut în două seturi de Stephens, cu un dublu 6-3, în urma unui duel ce a durat o oră și 26 de minute.

Frech as a daisy after coming through qualifying 🌼@MFrech97 takes out Stephens in Strasbourg to progress to the Round of 16!#IS24 pic.

twitter.

com/mPOSRWWcDrPentru Magdalena Frech, urmează duel în turul al doilea cu Marketa Vondrousova, principala favorită de la Strasbourg.

Internationaux de Strasbourg face parte din categoria WTA 500, se dispută pe zgură în perioada 18-24 mai, iar campioana en-titre este Elina Svitolina.

>> Modificările din clasamentul WTA – Simona Halep, urcare în ierarhia mondială deși a abandonat la Paris>> Roland Garros 2024: Laura Paar, înfrângere drastică în calificări – O singură lovitură câștigătoare>> Serie de acuzații la adresa jucătoarei care s-a retras în secret din tenis: „Nu știu ce datorează statului, dar știu ce ne datorează nouă”

Lasă un răspuns