Flaviu Udrea, candidatul USR+ARI la Primăria Florești: ,,Haosul din trafic, o problemă ce poate fi rezolvată” (P)

Spread the love

  Floreștiul are nevoie de șosele noi care să lege comuna de Cluj-Napoca, dar și de drumuri noi în interiorul comunei, care să preia din fluxul rutier de pe strada Avram Iancu și să îl direcționeze spre Cluj, pe rute ocolitoare.

Suplimentarea autobuzelor pe linia Florești-Cluj, în special la orele de vârf, dimineața și seara, este necesară pentru stoparea haosului din trafic.

De asemenea, este nevoie de crearea de stații suplimentare și de deschiderea de noi trasee între Florești și Cluj și între Florești, Tăuți și Luna de Sus.

  ,,Mulți floreșteni ar lăsa mașina personală acasă și ar merge în Cluj cu autobuzul, dacă aceasta ar fi o alternativă viabilă.

Un program bine pus la punct pe ruta Florești – Cluj, autobuze noi, mai multe, mai curate, dar și prelungirea transportului de noapte reprezintă soluții pentru locuitorii comunei noastre”, transmite Flaviu Udrea.

Importantă este și găsirea unei variante pentru transportul școlar, astfel încât elevii care învață în Cluj-Napoca să ajungă în siguranță la școală și înapoi acasă, în Florești” , a mai spus candidatul USR+ARI.

 ,,Fluidizarea se poate face prin crearea unor sensuri unice, a unor intersecții mai bine semaforizate.

Este necesară execuția unor pasaje pietonale subterane care să traverseze strada Avram Iancu în zona străzii Someșului și în zona primăriei pentru a reduce numărul accidentelor rutiere în care sunt implicați pietoni”, a precizat Flaviu Udrea.

Alianța Uniți pentru Florești mai propune construirea unui ”culoar verde” Florești-Cluj, o rețea de piste pentru biciclete, care să unească microcartierele din Florești și să ușureze traficul zilnic înspre și dinspre Cluj-Napoca.

 Cod mandatar financiar: 21240009CITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns