Emil Boc: „Clujul a fost, este și va rămâne PNL. (Cluj-Napoca este) orașul cu cea mai mare creștere economică din UE”

Spread the love

  Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat că „Clujul a fost, este și va rămâne PNL”.

 Edilul a anunțat că în 24 mai vor începe lucrările la primul tronson al centurii metropolitane și în următoarele 30 zile vor începe lucrările la metroul din Cluj-Napoca.

„Cluj-Napoca este orașul cu cea mai mare creștere economică din UE, este între primele 10 orașe din UE în materie de calitate a vieții și a promovării politicilor verzi, nepoluante”, a transmis Boc.

Totodată, edilul a amintit că Clujul s-a dezvoltat din punct de vedere economic, de la locul 5 în anul 2004, la locul 2 în prezent după București.

„Clujenii trebuie să aibă opțiunea să rămână acasă, cea mai importantă libertate a unui cetățean român fiind libertatea de a rămâne acasă.

Totul depinde de noi.

Marele proiect al Clujului este dezvoltarea zonei metropolitane (…) Cea mai mare avuție a Clujului sunt tinerii, care sunt motorul de inovare, de dezvoltare, oamenii care vor pregăti viitorul Clujului”, a adăugat Emil Boc.

Sâmbătă, PNL Cluj și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 2024, în prezența președintelui partidului, Nicolae Ciucă.

La Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca s-au prezentat în fața clujenilor actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, eurodeparalamentarul Daniel Buda, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, primarii principalelor orașe ale județului Cluj, consilieri locali și județeni.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns