Simona Halep nu se regăsește printre participantele de la WTA Rabat

Spread the love

Deși nu a anunțat oficial retragerea de la turneul WTA Rabat, unde primise un wild card în urmă cu patru zile, Simona Halep nu se regăsește pe tabloul principal al competiției din Maroc.

>> Lămuriri despre refuzul organizatorilor de la Roland Garros de a-i oferi Simonei Halep un wild card.

Nu e despre RomâniaSimona Halep a disputat miercuri al doilea său meci de la revenirea pe terenul de tenis, dar durerile la genunchi au făcut-o să nu termine partida de la Trofeul Clarins.

Problemele fizice apărute după duelul cu Paula Badosa de la WTA Miami, din primul meci de după suspendare, au făcut-o deja să rateze participarea la turneele de la Oeiras și Madrid.

Halep primise wild card și pentru turneul „WTA 250” de la Rabat, dar organizatorii au anunțat sâmbătă tabloul principal al competiției, iar fosta lideră mondială nu se află printre participante.

Rabat WTA 250 | Main DrawTop seeds: Yue Yuan, Blinkova, Sorribes Tormo, Bronzetti pic.

twitter.

com/TBxMxD6tTXGrand Prix De Son Altesse Royale La Princesse Lalla Meryem se va disputa la Rabat în perioada 19-25 mai, face parte din categoria WTA 250, se joacă pe zgură și oferă premii totale în valoare de 267.

082 de euro.

Campioana en-titre este Lucia Bronzetti (2023).

>> Simona Halep și mesajul postat pe social media după ce s-a retras în primul tur la Trofeul Clarins>> Simona Halep, interviu despre scandalul de dopaj care i-a schimbat viața – Care este al treilea titlu major din cariera fostei lidere WTA

Lasă un răspuns