GSP: „Nici pentru Darren Cahill nu ar fi făcut Simona Halep așa ceva!”. CTP, nedumerit de ce a spus jucătoarea noastră

Spread the love

Într-un dialog cu Gazeta Sporturilor, Cristian Tudor Popescu își manifestă nedumerirea cu privire la ultimele declarații oferite de Simona Halep despre Patrick Moutatoglou, în care românca l-a disculpat pe fostul ei antrenor pentru suspendarea care a ținut-o pe tușă un an și jumătate.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, în care a tras concluziile revenirii Simonei Halep pe zgură, gazetarul a comentat și fragmentul de interviu pe care fostul lider mondial l-a acordat site-ului tennis.

com.

Acolo, jucătoarea de 32 de ani a insistat să-l dezvinovățească pe fostul antrenor, Patrick Mouratoglou, pentru tot calvarul cauzat de suspendarea primită pentru dopaj, cu toate că respectivul supliment contaminat a fost recomandat chiar de echipa francezului.

„Mai mult, s-a apucat să spună că Mouratoglou n-a manipulat-o, că ea a avut încredere în el și a fost o greșeală.

Văd că Simona este dispusă în continuare să-l apere până în pânzele nici măcar albe, până în pânzele negre.

.

.

Nici pentru Darren Cahill nu știu dacă făcea asta! Dar iată că pentru Mouratoglou o face.

Spune că n-a manipulat-o, dar faptul că în două înfățișări la rând în fața celor de la tribunalul independent Sport Resolutions n-a spus absolut nimic, n-a menționat nimic despre suplimentul cu colagen pe care l-a luat, ea știa foarte bine că l-a luat!Era din dieta ei zilnică și fusese luat la recomandarea lui Mouratoglou, ca să-i îmbunătățească articulațiile, mobilitatea.

Ori ea n-a spus nimic!Ori Mouratoglou a rugat-o să nu spună, ori ea nici n-a știut.

Asta este manipulare!.

.

.

”Citește integral pe GSP.

ro

Lasă un răspuns