Giurgiu: Deşeuri din sticlă care veneau din Grecia, oprite la frontieră

Spread the love

14 tone de deşeuri din sticlă de la o societate din Grecia pentru o firmă de profil din România, au fost oprite la PTF Giurgiu pentru că marfa nu era însoţită de documente corespunzătoare.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetăţean român, în vârstă de 59 de ani, aflat la volanul unui ansamblu rutier, care transporta deşeuri din sticlă, de la o societate din Grecia pentru o firmă de profil din România.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Giurgiu.

Astfel, în cadrul verificărilor, a fost stabilit faptul că în ansamblul rutier se află cantitatea totală de 14.

000 kilograme deşeuri din sticlă”, se arată într-un comunicat de presă emis sâmbătă de ITPF Giurgiu și citat de Agerpres.

În urma verificării documentelor de însoţire a mărfii, autorităţile au constatat că transportul nu îndeplinea condiţiile de intrare în ţară, motiv pentru care nu au permis accesul mijlocului de transport pe teritoriul României.

Lasă un răspuns