Europarlamentarul clujean Daniel Buda: „Cluj-Napoca, exemplu pentru absorbția fondurilor europene. Se vede de la Bruxelles!”

Spread the love

  Daniel Buda, președintele PNL Cluj, a transmis că echipa liberală de candidați este cea mai bună, iar PNL a asigurat stabilitatea guvernării.

 „Dacă la Bruxelles se dorește să se vadă un oraș exemplu privind absorbția fondurilor europene, acesta este Cluj-Napoca (.

.

.

) Domnule primar Emil Boc vă mulțumesc că ați reușit să puneți Clujul pe harta orașelor din UE și ați pus Cluj-Napoca în topul orașelor cu cel mai înalt grad de calitate a vieții.

La Consiliul Județean Cluj, președintele Alin Tișe a dezvoltat județul, comparabil cu orice regiune dezvoltată din UE, și ați transformat drumurile din județ cu adevărate piste de avioane”, a declarat Daniel Buda.

Sâmbătă, PNL Cluj și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 2024, în prezența președintelui partidului, Nicolae Ciucă.

La Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca s-au prezentat în fața clujenilor actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, eurodeparalamentarul Daniel Buda, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, primarii principalelor orașe ale județului Cluj, consilieri locali și județeni.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns