„Clujul este un model pentru întreaga Europă. Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tișe, Boc Emil!” , spune președintele PNL, Nicolae Ciucă

Spread the love

  Clujul este considerat un model de dezvoltare pentru regiunea de Est, dar și pentru întreaga Europă, a transmis Nicolae Ciucă în cadrul lansării candidaților PNL Cluj la alegerile locale din 9 iunie.

 „Peste tot unde mergem în țară, dăm exemple de administrații liberale care au schimbat fața localităților, care au făcut ceea ce era de făcut pentru cetățeni.

Și avem exemplul Clujului.

Într-adevăr ați făcut ceea ce noi ne dorim să se întâmple în țară, să dezvoltați și să faceți administrație liberală.

Clujul s-a dezvoltat (…) Clujul este un model pentru regiunea de Est a Europei și pentru întreaga Europă.

Politica se fac cu oameni pentru oameni, așa se construiește o Românie puternică.

România este pe un trend bun de dezvoltare, iar în 2030 PIB-ul va ajunge la 90% din media UE (…) Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tișe, Boc Emil”, a declarat Nicolae Ciucă.

Sâmbătă, PNL Cluj și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 2024, în prezența președintelui partidului, Nicolae Ciucă.

La Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca s-au prezentat în fața clujenilor actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, eurodeparalamentarul Daniel Buda, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, primarii principalelor orașe ale județului Cluj, consilieri locali și județeni.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns