Trofeul Clarins: Gabriela Ruse, în semifinale după o victorie categorică – Duel cu principala favorită

Spread the love

Gabriela Ruse a reușit vineri calificarea în semifinalele Trofeului Clarins (competiție de categorie WTA 125), după un succes categoric în fața franțuzoaicei Alize Cornet (99 WTA), scor 6-1, 6-2.

>> Monica Niculescu, în finala de dublu la Trofeul Clarins – Trei mingi de meci salvateAjunsă din calificări pe tabloul principal, Gabriela Ruse își continuă traseul perfect la Trofeul Clarins.

Românca a început excelent meciul cu Alize Cornet, reușind patru breakuri în primul set, întrerupt o perioadă din cauza ploii.

Aflată pe locul 148 în ierarhia mondială, Ruse s-a văzut condusă cu 2-0 la începutul celui de-al doilea set, dar revenirea a fost una de senzație, cu șase gameuri câștigate consecutiv.

Partida a durat o oră și 21 de minute.

This is the Gabi we have been waiting to see.

Finally back from her injury, she is playing great and after a rain delay in her match today, she has fought her way into the SF at the 125 in Paris.

Gabriela Ruse defeated Alize Cornet 6-1, 6-2.

Gabi will face Emma Navarro in the SF pic.

twitter.

com/9JFzrz3nwrÎn semifinale, Gabriela Ruse o va întâlni pe principala favorită a turneului, americanca Emma Navarro (22 WTA).

Prin calificarea în semifinale, Gabriela Ruse și-a asigurat un premiu în valoare de 5.

222 de euro și 49 de puncte în clasamentul WTA de simplu.

Reamintim că România a fost reprezentată pe tabloul principal al turneului de la Paris și de Simona Halep (abandon în setul secund al meciului cu McCartney Kessler) și Ana Bogdan (s-a retras la 0-4 în meciul cu Varvara Gracheva).

Trofeul Clarins are loc în perioada 13-19 mai, face parte din categoria WTA 125, se joacă pe zgură (complexul Lagardère din Bois de Boulogne) și oferă premii totale în valoare de 115.

000 de euro.

Campioana en-titre este Diane Parry.

>> ITF Madrid: Anca Todoni s-a oprit în sferturi, deși a câștigat un set cu 6-1>> Turneul care revine în circuitul WTA după o pauză de 52 de ani

Lasă un răspuns