Monica Niculescu, în finala de dublu la Trofeul Clarins – Trei mingi de meci salvate

Spread the love

Perechea formată din Monica Niculescu și chinezoaica Lin Zhu s-a calificat în finala probei de dublu la Trofeul Clarins, turneu de categorie „WTA 125” care are loc la Paris.

>> ITF Madrid: Anca Todoni s-a oprit în sferturi, deși a câștigat un set cu 6-1Niculescu și Zhu au trecut în semifinale de echipa Greet Minnen / Heather Watson (Belgia / Marea Britanie), scor 6-0, 5-7, 15-13.

Meciul a durat o oră și 48 de minute.

Monica și colega ei au ratat ocazia de a închide partida în setul secund, la scorul de 5-4 și 40-40, dar s-au impus după un super-tiebreak dramatic.

Românca și chinezoaica au salvat trei mingi de meci (la 9-10, 11-12 și 12-13) și au obținut victoria la a cincea ocazie.

De știut:Trofeul Clarins are loc în perioada 13-19 mai, face parte din categoria WTA 125, se joacă pe zgură (complexul Lagardère din Bois de Boulogne) și oferă premii totale în valoare de 115.

000 de euro.

Campioana en-titre la simplu este Diane Parry.

>> Turneul care revine în circuitul WTA după o pauză de 52 de ani>> VIDEO Aryna Sabalenka, în finala WTA Roma – A eliminat cea mai în formă jucătoare din circuit

Lasă un răspuns