Jeremy Clarkson a fost desemnat „cel mai sexy bărbat” din Marea Britanie pentru al doilea an la rând

Spread the love

Prezentatorul TV britanic Jeremy Clarkson a fost desemnat „cel mai sexy bărbat” din Marea Britanie pentru al doilea an la rând, relatează The Evening Standard.

Clarkson, în vârstă de 64 de ani, le-a luat astfel fața actorului britanic Tom Holland (27 de ani), cunoscut din filmele Spider-Man, și prințului William al Marii Britanii (41 de ani), cei doi ocupând locurile 2 și 3 în clasament.

Pe locul 4 s-a situat antrenorul echipei de fotbal al Angliei, Gareth Southgate (53 de ani), el fiind urmat de actorul Cillian Murphy (47 de ani), premiat recent cu Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, și actorul Idris Elba (51 de ani), unul dintre cei mai în vogă actori britanici în ultimii ani.

Clasamentul anual este întocmit de site-ul de întâlniri IllicitEncounters, care le cere utilizatoarelor sale să evalueze cât de „sexy” este un bărbat dintr-o listă despre care afirmă că include 50 dintre „cele mai faimoase și relevante nume” din punct de vedere cultural din ultimul an.

Participantelor la sondaj li se oferă posibilitatea de a da note de la 1 la 10, Clarkson obținând anul acesta o notă medie finală de 9/10.

El a fost desemnat „cel mai sexy bărbat” din Marea Britanie și anul trecut, când a obținut nota 8/10.

Desemnarea sa drept „cel mai sexy” bărbat din Marea Britanie e cel puțin ironică având în vedere că el însuși s-a descris drept „gras” și „bătrân” într-un interviu acordat The London Times în care a explicat de ce emisiunea sa auto The Grand Tour de pe Amazon Prime Video s-a încheiat.

Printre altele, el a declarat pentru The Times că realizarea unei astfel de emisiuni „este extrem de solicitantă fizic, mai ales când ești ieșit din formă și gras și bătrân, ceea ce eu sunt”.

Clarkson a spus de asemenea că simte că a făcut „tot ce poți face cu o mașină” alături de Hammond și May, prezentatorii cu care a început să lucreze la BBC pentru emisiunea Top Gear.

„Am condus mașini la înălțimi mai mari decât oricine altcineva și mai la nord decât oricine altcineva.

Am făcut tot ce poți face cu o mașină.

Când aveam ședințe pentru a discuta ce să facem în continuare oamenii pur și simplu ridicau din umeri”, a afirmat el.

Prezentatorul TV britanic realizează însă în continuare pentru Prime Video o altă emisiune, Clarkson’s Farm, al cărui al treilea sezon a avut premiera chiar la începutul lunii mai.

Lasă un răspuns