Antrenorul Fatih Terim pleacă de la Panathinaikos, după ce a fost învins categoric de Răzvan Lucescu

Spread the love

Panathinaikos s-a aflat în lupta pentru titlu până aproape de finalul sezonului, dar a pierdut trei meciuri la rând și Fatih Terim pleacă din funcția de antrenor al echipei din campionatul Greciei.

>> Forbes: Locurile ocupate de Cristiano Ronaldo și Lionel Messi în topul celor mai bine plătiți sportivi în 2024În vârstă de 70 de ani, Terim a făcut acest anunț după înfrângerea suferită în fața echipei PAOK Salonic (antrenată de Răzvan Lucescu), scor 4-1, în penultima etapă din play-off.

„Împăratul” a purtat o discuție cu proprietarii clubului și-și va încheia mandatul după doar cinci luni.

„Planurile noastre pentru sezonul 2024-2025 nu s-au aliniat.

Îi doresc sincer un viitor plin de succes lui Panathinaikos” – Fatim Terim.

Sport24.

gr anunță că echipa va fi pregătită de Christou Kontis la meciurile cu Olympiakos (ultima etapă din campionat, 19 mai) și Aris Salonic (finala Cupei Greciei, 25 mai).

De-a lungul timpului, Fatih Terim a antrenat în mai multe rânduri naționala Turciei, dar și echipe importante precum Galatasaray, Fiorentina, AC Milan și Panathinaikos.

>> Primul jucător de la Liverpool care părăsește Anfield după plecarea lui Jurgen Klopp>> Florin Prunea a dezvăluit ce fotbalist român nu ar trebui să lipsească de la EURO 20241.

PAOK Salonic 77 puncte2.

AEK Atena 753.

Olympiakos Pireu 734.

Panathinaikos Atena 715.

Aris Salonic 556.

Lamia 35.

Ultima etapă din campionatul Greciei:AEK Atena – LamiaAris Salonic vs PAOK SalonicPanathinaikos Atena vs Olympiakos Pireu.

Lasă un răspuns