Viorel Băltărețu, candidat la Primăria Cluj-Napoca: „Boc dă Clujul pe mâna PSD” (P)

Spread the love

  Viorel Băltărețu, contracandidatul lui Boc cu cel mai consistent program de dezvoltare al Clujului, avertizează: „Marele pericol pentru Cluj-Napoca este, în acest moment PSD-izarea oficială a orașului.

  În toată țara, PSD parazitează PNL pentru a supune fiecare localitate.

În Cluj-Napoca, riscul e cu atât mai mare cu cât, știm prea bine, PSD a condus mereu Clujul, din umbră, cu largul concurs al lui Emil Boc și Alin Tișe.

 Dovada palpabilă e dezvoltarea orașului în stil PSD: fără autostrăzi, deci cu trafic sufocant; fără o strategie de dezvoltare urbană; cu probleme cronice care nu se rezolvă, precum aerul pestilențial, lipsa școlilor și a cartierelor noi; cu firme de casă care acaparează toate contractele de modernizare a străzilor; cu dezvoltatori imobiliari preferați.

Dacă ăsta nu e stilul PSD, nu știu care e.

”, spune deputatul de Cluj.

Candidatul Alianței Dreapta Unită, cunoscut clujenilor datorită presiunilor făcute la autorități pentru realizarea proiectelor de infrastructură a județului, e ferm: centura ocolitoare a Clujului e eșecul cel mai mare al administrației Boc și motivul principal al nemulțumirii tot mai mari a clujenilor.

“Trebuia făcută acum 10-20 de ani.

Nu putem vorbi, în 2024, de un oraș modern fără centuri ocolitoare.

De câte ori aduc în discuție subiectul cu domnul Boc, mi se spune că aici nu vin constructori.

Dacă amintesc de centurile multiple din zona Oradea, mi se spune că la Cluj sunt dealuri.

Sunt motive puerile.

Nu au nicio scuză pentru întârzierea asta nejustificată.

Au avut la dispoziție 20 de ani! Cred că le-am dat suficiente șanse!”“Am analizat proiectul centurii de sud cu atenție în ultimii ani, am discutat cu specialiști, am organizat dezbateri publice.

E un proiect de patru ani.

Atât.

Planul meu pentru a ne încadra în patru ani include: o echipă competentă în primărie pentru supervizarea proiectului, asigurarea finanțării continue și a frontului de lucru pentru constructori, demararea tuturor proiectelor drumurilor de legătură a nodurilor centurii cu orașul, replantarea unui număr dublu de copaci acolo unde construcția impactează arealele împădurite.

Și foarte important, transparență în comunicare.

Secretomania e alt păcat “în stil PSD” al administrației clujene.

Trebuie doar să căutați informații pe site-ul lor și veți descoperi suspect de multe erori 404.

”Deputatul mai spune că în paralel cu începerea lucrărilor la centura de sud, va demara proiectul centurii de nord, care, în opinia sa, întârzie și el nepermis de mult.

“Cele două centuri vor reduce nu doar traficul, dar și dezechilibrul de pe piața imobiliară clujeană, cu o cerere ridicată și ofertă relativ mică.

Cu un inel metropolitan, clujenii vor putea alege să locuiască și în afara municipiului, dar să fie în 15-20 de minute la serviciu, în centru.

”“Sunt multe de făcut pentru a pune Clujul pe harta orașelor europene importante.

Primul pas e 9 iunie, la vot.

Le cer clujenilor, cu respect, să voteze împotriva planului PSD de supunere a întregii țări, localitate cu localitate.

Clujul trebuie să reziste PSD-izării.

”Viorel Băltărețu, Deputat USRCOD 21240009Publicat la comanda: Partidului Uniunea Salvati Romania, CMF: 21240009CITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns