Juventus va rămâne fără antrenor – Varianta aleasă de torinezi

Spread the love

Juventus Torino a câștigat pentru a 15-a oară în istorie Cupa Italiei, însă trofeul nu schimbă cu nimic situația de la clubul italian.

Massimiliano Allegri nu va continua la „Bătrâna Doamnă”, iar oficialii echipei negociază deja cu înlocuitorul acestuia.

Massimiliano Allegri și Juventus au decis de comun acord ca antrenorul italian să nu continue pe banca „Bătrânei Doamne” din sezonul următor, asta deși acesta a reușit să câștige Cupa Italiei.

🚨⚪️⚫️ Juventus and Massimiliano Allegri will part ways as he won’t be the manager next season, as planned since February.

The only detail to clarify is whether Juve decide to sack Allegri now or in 10 days.

↪️ Juventus priority candidate as new head coach remains Thiago Motta.

pic.

twitter.

com/FUSZMFQ9kQJurnalistul italian Fabrizio Romano scrie că torinezii au început deja discuțiile cu înlocuitorul acestuia și că Thiago Motta ar fi alesul pentru banca tehnică.

În vârstă de 41 de ani, Motta a atras atenția cluburilor de top din Europa, după ce a reușit să o califice pe Bologna în UEFA Champions League, aceasta fiind prima participare a echipei în cea mai tare competiție inter-cluburi în 60 de ani.

Juventus i-a propus lui Thiago Motta un contract pe trei sezoane și așteaptă un semn din partea antrenorului italian, care este sub contract cu Bologna până în iunie 2024.

⚪️⚫️🆕 Juventus contract proposal to Thiago Motta to become their new head coach for next season is three year deal, valid until June 2027.

Thiago Motta did an excellent job as Bologna manager qualifying to UCL… and he will inform the club about his final decision soon.

pic.

twitter.

com/BBzngnfPVk

Lasă un răspuns