fanatik.ro: Teologul din partidul lui Piedone, candidat la europarlamentare, a fost amendat de Jandarmerie. Ștefan Basim este administrator la Arhiepiscopie

Spread the love

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL), cel care îl susține pe Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei, a depus o listă cu 43 de candidați la alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 9 iunie.

Printre aceștia se numără și Alexandru Ștefan Basim, care este de profesie teolog, conform listei depuse la Biroul Electoral Central.

În declarația de avere depusă cu ocazia candidaturii, Basim a completat că este administrator la Arhiepiscopia Bucureștilor – Protoieria Sectorului 2.

Numele lui Alexandru Ștefan Basim apare într-un dosar înregistrat pe 17 aprilie 2021, la Judecătoria Sectorului 5, prin care, în calitate de petent, a cerut anularea unui proces verbal de contravenție din 10 aprilie 2021, emis de Direcția generală de Jandarmi a municipiului București, conform datelor consultate de FANATIK pe portalul instanțelor de judecată.

Citește mai mult pe fanatik.

ro Articol susținut de fanatik.

ro

Lasă un răspuns