VIDEO Simona Halep, apariție surprinzătoare pe cel mai important teren de la Roland Garros

Spread the love

Simona Halep nu a fost inclusă de organizatorii de la Roland Garros pe lista jucătoarelor care primesc wild card pentru ediția din acest an, însă acest lucru nu a împiedicat-o pe fosta lideră WTA să se antreneze pe arena Philippe Chatrier.

Aflată la Paris pentru Trofeul Clarins (turneu de categorie WTA 125), Halep nu a putut juca marți din cauza ploii, dar s-a antrenat cu Alize Cornet pe cel mai important teren din complexul de la Porte d’Auteuil.

Franțuzoaica în vârstă de 34 de ani va spune „adio” tenisului după participarea la Roland Garros 2024 și a postat un scurt videoclip din timpul antrenamentului cu Simona.

„Lista dorințelor pe final de carieră: să joci cu Simona Halep pe Philippe Chatrier”, a scris Cornet pe Instagram.

Aflată în prezent pe locul 1149 mondial, Halep a cucerit marele trofeu la Roland Garros în 2018 și a mai disputat două finale (2014 și 2017).

Alize Cornet i-a luat de mai multe ori apărarea Simonei Halep în perioada în care românca a fost suspendată pentru dopaj.

Thanks to @alizecornet for sharing this video of her and Simona having a hit at Roland Garros today.

Almost makes the cancelled match worth it.

Alize was always vocal and supporting Simo during the suspension.

Nice to see them together again.

pic.

twitter.

com/iS1aeagZBWAlize se află printre jucătoarele invitate pe tabloul principal de la French Open, alături de alte cinci jucătoare din Franța (Fiona Ferro, Elsa Jacquemot, Kristina Mladenovic, Chloe Paquet și Jessika Ponchet), una din Australia (Ajla Tomljanovic) și una din SUA (Sachia Vickery).

Alize și Simona Halep au avut meciuri intense de-a lungul timpului, cel mai important duel fiind cel de la Australian Open 2022, din faza optimilor.

Pe o căldură insuportabilă, Alize și Simona s-au duelat timp de două ore și 33 de minute, victoria revenindu-i franțuzoaicei, scor 6-4, 3-6, 6-4.

La general, Cornet o conduce pe Halep cu 4-2.

Grand Slamul de la Roland Garros va avea loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Calificările vor debuta cu o săptămână mai devreme.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

>> Simona Halep a primit wild card pentru încă un turneu pe zgurăAlize Cornet și Simona Halep după un meci epic la Australian Open 2022Alize Cornet was a part of one of the most iconic tennis photos of all time pic.

twitter.

com/ryx8J9PWT3

Lasă un răspuns