Simona Halep, prima reacție după ce s-a retras de la Trofeul Clarins

Spread the love

Simona Halep a jucat miercuri al doilea meci de la revenirea pe terenul de tenis.

Românca a abandonat în duelul din primul tur de la Trofeul Clarins, cu McCartney Kessler (la scorul de 7-5, 2-3), din cauza unei probleme la genunchi.

>> Lămuriri despre refuzul organizatorilor de la Roland Garros de a-i oferi Simonei Halep un wild card.

Nu e despre RomâniaSimona Halep a câștigat primul set disputat împotriva americancei McCartney Kessler (locul 123 mondial), dar fosta lideră WTA a acuzat probleme la genunchiul stâng și nu a reușit să ducă la capăt primul meci jucat pe zgură, suprafața ei favorită, după doi ani.

Dubla campioană de Grand Slam s-a retras de la Trofeul Clarins (WTA 125, are loc la Paris) după o oră și 26 de minute de joc, la scorul de 7-5, 2-3.

În setul al doilea, românca a acuzat ceva probleme la genunchi, iar la scorul de 3-2 în favoarea adversarei sale, a decis să se retragă din meci.

I-a fost aplicat un plasture, dar durerile au fost prea puternice.

La ieșirea de pe teren, imediat după încheierea meciului de astăzi, Simona a oferit o reacție „la cald”.

„Aceeași durere de genunchi ca în Miami, prea riscant să continui.

” – a declarat aceasta, conform jurnalistului Eric Salliot.

«La même douleur au genou qu’à Miami.

Trop dangereux de continuer ».

@Simona_Halep contrainte à l’abandon au @TropheeClarins.

pic.

twitter.

com/qpddbSvifFDe știut după meciul dintre Simona Halep și McCartney KesslerTrofeul Clarins are loc în perioada 13-19 mai, face parte din categoria WTA 125, se joacă pe zgură (complexul Lagardère din Bois de Boulogne) și oferă premii totale în valoare de 115.

000 de euro.

Campioana en-titre este Diane Parry.

>> Simona Halep nu a primit wild card pentru Roland Garros – Anunțul organizatorilor>> Simona Halep a primit wild card pentru încă un turneu pe zgură>> OPINIE.

Cât de corect este ca Simona Halep să primească wild carduri? Totul a început cu Maria Sharapova, când rusoaica a revenit și ea după dopaj și Halep atunci a contestat-o

Lasă un răspuns