Schimbare la vârful site-ului Digi24: Pleacă redactorul-şef, vine actualul şef de la Adevărul / La Adevărul urmează „un amplu proces de restructurare”

Spread the love

Redactorul-şef al site-ului Digi 24, Adriana Duțulescu, pleacă după cinci ani din această poziție.

Locul acesteia va fi luat de către actualul director editorial al ziarului Adevărul, Dan Marinescu, care va pleca din trust după 11 ani.

Directorul general al Adevărul Holding, Cristi Stancu, spune, conform Paginademedia.

ro, că ziarul „va trece în perioada următoare printr-un amplu proces de restructurare”.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.

ro, Adriana Duţulescu, redactor-şef Digi24.

ro, urmează să plece și se va întoarce în trustul Intact, de unde a plecat la Digi24 în martie 2019.

Odată cu ea va pleca de la Digi24.

ro şi Robert Kiss, redactor-şef adjunct, care realiza şi o emisiune la Digi FM – Audienţă Naţională cu Rotaru şi Kiss.

Contactată de Paginademedia.

ro, Adriana Duţulescu nu a comentat informaţia.

„Până pe 31 mai, am contract cu Digi24”, a spus Duţulescu.

În locul Adrianei Duțulescu la conducerea site-ului Digi24 va veni actualul director editorial al Adevărul, Dan Marinescu, care a lucrat 11 ani în trustul Adevărul Holding.

El va prelua conducerea editorială a site-ului Digi24.

ro începând cu 1 iunie.

„Digi24.

ro îşi propune să îşi menţină poziţia de lider pe piaţa publicaţiilor online, să îşi consolideze statutul de cel mai citit site de ştiri din România şi să servească cu loialitate interesele cititorilor săi”, a transmis, miercuri, RCS, printr-un comunicat citat de News.

ro.

Locul lui Dan Marinescu la Adevărul va fi luat loc de jurnalista Andreea Traicu, care din 2021 este news editor în echipa ziarului.

Numirea Andreei Traicu a fost anunţată de directorul general al Adevărul Holding, Cristi Stancu, printr-un mesaj intern în care a vorbit şi despre un amplu proces de restructurare.

„Dragi colegi, Directorul editorial Adevărul, Dan Marinescu a luat hotărârea să înceteze colaborarea cu trustul nostru de presă, începând cu 1 iunie 2024.

Conducerea editorială a ziarului Adevărul va fi asigurată de Andreea Traicu, care va ocupa poziţia de redactor şef Adevărul”, a anunţat Stancu, potrivit Paginademedia.

ro.

El a mai transmis că ziarul Adevărul „va trece în perioada următoare printr-un amplu proces de restructurare, ce are ca scop crearea unui produs solid şi definitoriu pentru piata mass – media din România”.

(Foto: Dreamstime.

com)

Lasă un răspuns