U Craiova 1948 s-a despărțit și de golgheterul din acest sezon – Antrenorul dorit în Liga 2

Spread the love

Odată cu retrogradarea directă în liga secundă, U Craiova 1948 a început luni remanierea lotului, renunțând deja la șapte jucători și la doi antrenori.

Adrian Mititelu și-a stabilit însă ținta pentru această vară.

>> Exod la U Craiova 1948 după retrogradare – Șase jucători și doi antrenori dați afarăDupă ce luni a renunțat la Achim, Bahassa, Van Durmen, Compagnucci, Lacroix și Mascarenhas, U Craiova 1948 a mai anunțat marți o despărțire.

Aurelian Chițu, fotbalist cu zece goluri marcate în acest sezon, se alătură și el listei plecărilor, după ce contractual său a ajuns la final.

Din Bănie ar mai putea face pasul în SuperLigă Juan Bauza și William Baeten, doriți de Rapid și FCSB, conform Gazetei Sporturilor.

Deși anunța că va lua o decizie în privința viitorului echipei în zilele care urmează, patronul Adrian Mititelu și-a stabilit deja strategia pentru această vară și îl dorește ca antrenor pe Marius Croitoru, anunță GSP.

Fost tehnician al oltenilor în 2022, Croitoru a fost principala opțiune și la începutul acestui an, însă la acel moment nu deținea licența PRO.

>> VIDEO SuperLiga: Botoșani și Dinamo merg la baraj – Voluntari și FC U Craiova 1948 retrogradează>> Adrian Mititelu, prima reacție după ce FC U Craiova a retrogradat în Liga 2: „Suntem într-un moment de cotitură” 1.

UTA Arad – 37 puncte2.

Oțelul Galați – 363.

FC Hermannstadt – 344.

Universitatea Cluj – 335.

Petrolul Ploiești – 296.

Poli Iași – 27 7.

Dinamo București – 25 / baraj cu Csikszereda8.

FC Botoșani – 25 / baraj cu CS Mioveni9.

FC Voluntari – 24 / retrogradată direct10.

U Craiova 1948 – 22 / retrogradată direct.

Lasă un răspuns